tirsdag 27. desember 2011

Jul i huset på Dikkatoppen

Etter en litt hektisk høst er endelig julen kommet til Dikkatoppen. Julestjerner i vinduene, juletre, gamle tegnefilmslagere på TV, julesanger i bakgrunn mens man sitter å tar en kopp varm gløgg og ser utover hagen med det grønne gresset. Hvem har sagt at man må ha hvit jul og for å komme i riktig stemning…Lillemor og storebror har kommet i riktig feriemodus, sukker og sene kvelder hører da med. Lillemor er også veldig opptatt av å pynte til jul, juletreet var en av hennes store prosjekt. Jeg fikk fort høre at jeg ikke hadde så teken på dette med å pynte tre, men at gamle folk hadde levd lenge og hadde derfor mye mer kunnskap om dette. Hun fortalte meg at treet måtte ha mer farger og mer pynt, vi hadde et alt for kjedelig tre etter hennes smak. Så farger ble det, jeg har skjønt at det er mye å lære av barn:-)


5 kommentarer:

 1. Flotte bilder av et flott hjem! første gang jeg titter innom deg og her vi jeg titte innom igjen♥ legger meg til som følger!
  -Beate-

  SvarSlett
 2. Hei.
  Så glad jeg er for at jeg har funnet bloggen din:)
  Håper på mange innlegg fra deg fremover:)
  Kjempefin den lampen din over spisestua!!:)Fornøyd? Jeg vurderer en slik, eller en hvit ph-lampe;)
  God jul videre!!
  Marie

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at dere liker bloggen:-)


  Jeg er veldig fornøyd med lampen, hadde sette på den veldig lenge og var storfornøyd når kom på plass. Jeg er enig at ph-lampene er kjempe kule. Danskene er flinke! her er det en side jeg har funnet tidligere med brukte ph-lamper, synes det var mye bra som lå her:-): http://www.lauritz.com,

  SvarSlett
 4. Hei igjen
  Takk for tips om lauritz;)
  Må bare si det en gang til; Nydelig stil du har!!!
  Marie:)

  SvarSlett

Legg inn komentarer her